Η οικογένεια Ζάντζα σας καλωσορίζει!

Η δημιουργία αυτής της σελίδας έγινε :

  • για να μαθαίνετε τα νέα μας  άμεσα
  • για να μπορείτε να έρχεστε  κατευθείαν σε επαφή με τον μελισσοκόμο
    για ότι θέλετε  να ενημερωθείτε.
  • να αγοράζετε  κατευθείαν από τον παραγωγό

Η Μελισσοκομία Ζάντζα ξεκίνησε «το ταξίδι» στο κόσμο τις μέλισσας  πριν 30  και πλέον χρόνια από τον Γιώργο Ζάντζα .

Η αφορμή ήταν 2 κυψέλες δώρο από έναν παλιό μελισσοκόμο ο οποίος στην συνέχεια του έδωσε τις βασικές γνώσεις και έτσι  το ενδιαφέρον και η αγάπη προς τον μαγικό κόσμο της μέλισσας ξεκίνησε .
30 χρόνια δουλειάς και προσπάθειας, για να αναπτυχθεί το μελισσοκομείο αλλά να γίνει σωστά εφαρμόζοντας παραδοσιακές …..μεθόδους

Ο Βάϊος , ο γιος τις οικογένειας γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του βήματα μέσα στο μελισσοκομείο της οικογένειας κυριολεκτικά . Αγάπησε την δουλειά αυτή και δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του να ασχοληθεί με τίποτα άλλο .
Ξεκίνησε λοιπόν  το δικό του μελισσοκομείο , έχοντας παρακαταθήκη την γνώση που του μετέδωσε ο πατέρας του την αγάπη και το μεράκι για τον μαγικό  κόσμο τις μέλισσας.

Ένωσε την ζωή του και το μελισσοκομείο του με την αγαπημένη του Κατερίνα και όλοι μαζί γίναμε μια μεγάλη δυναμική μελισσοκομική οικογένεια που ασκούν νομαδική μελισσοκομία ...

Τα μελίσσια της οικογένειας ταξιδεύουν διαρκώς στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, ακολουθώντας μελισσοκομικές διαδρομές σε δύσβατες περιοχές καθώς και σε πευκόφυτα παραθαλάσσια δάση, προκειμένου να παραχθούν υψηλής ποιότητας προϊόντα της κυψέλης.

Τις διάφορες ποικιλίες μελιού  MELIKON μπορείτε να τις δείτε στον ισότοπο naturally.gr

Προτεραιότητα μας η ποιότητα!

Το όραμα μας είναι η διατήρηση της εξαιρετικής ποιότητας μας σε όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε στους πελάτες μας  . 

Έχουμε καταφέρει να αποστέλλονται σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα καθώς και σε χώρες της Ε.Ε

Flag_of_Poland

Πολωνία

Ρουμανία

Γερμανία

Σουηδία

Ο στόχος μας

Είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μέλι χωρίς προσμίξεις με σεβασμό και διαφάνεια προς τους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια .
Ο μεγάλος μας στόχος είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε γνωστή την ασυναγώνιστη ποιότητα του Ελληνικού μελιού σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Είμαστε σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα που παράγουμε και για εμάς είναι στόχος να μένετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας .